Αστυνομικοι Περαμα - Με χειροπέδες και υπό - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα.

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο .

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Πέραμα â€
Πέραμα â€" Î'ρνήθηκαν όλες τις from fonimaleviziou.gr
Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία . Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο .

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Στο πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελ.ασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα.

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Με χειροπέδες και υπό
Με χειροπέδες και υπό from cdn.i-diakopes.gr
Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Στο πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελ.ασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν .

Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία .

Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Στο πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελ.ασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία . Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το .

Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν .

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Πέραμα: Νέο βίντεο με τους
Πέραμα: Νέο βίντεο με τους from www.newsit.gr
Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα . Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Στο πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελ.ασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο .

Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία . Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Στο πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελ.ασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που . Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο . Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Μαραθώνιες οι απολογίες των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο από αστυνομικά πυρά 18χρονου ρομά το σάββατο στο πέραμα. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα. Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού ρομά μετά από καταδίωξη στο πέραμα .

Αστυνομικοι Περαμα - Με χειροπέδες και υπό - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα.. Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. Αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τους επιβαίνοντας να ακινητοποιήσουν το όχημα ώστε να ακολουθήσει ο αστυνομικός έλεγχος το . Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι των αστυνομικών. Στο πέραμα ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ελασ, τις μηχανές της διασ και τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν . Οι αστυνομικοί βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πρόταξαν τα όπλα τους προς το μέρος του οχήματος φωνάζοντας «αστυνομία .

0 Response to "Αστυνομικοι Περαμα - Με χειροπέδες και υπό - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί και ο 14χρονος ρομά μετά τις απολογίες τους για την καταδίωξη και τον θάνατο του 18χρονου στο πέραμα."

Post a Comment